27 квітня 2011 року у конгрес-холі Торгово-промислової палати України відбулося нагородження лідерів рейтингу серед підприємств як державної та комунальної форм власності, так і лідерів Національного бізнес-рейтингу серед підприємств усіх форм власності. Директору ТОВ «Макотек» Рябчічу О.І., в урочистій обстановці були вручені Національні сертифікати із зазначенням місця підприємства у рейтингу та золоті медалі «Лідер галузі».

Керівники приватних підприємств, які ефективно працюють на ринку та за економічними показниками стали найкращими в обсягах виробництва, у податкових та соціальних відрахуваннях, були нагороджені відзнакою «За заслуги у професійній діяльності».

Національний бізнес-рейтинг упродовж семи років визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики (рейтингування понад 300 тисяч підприємств усіх форм власності).

Підприємства - лідери Національного бізнес-рейтингу представлені відповідно до міжнародних стандартів рейтингування за критеріями: „Обсяг реалізованої продукції”, „Чистий прибуток”, „Продуктивність праці”, „Заробітна плата”.

 

Організатори: Співорганізаторами Національного бізнес-рейтингу є: Торгово-промислова палата України Редакція міжнародного каталогу «Торгово-промислова Україна» Інформаційно-аналітичне агентство “Статінформконсалтинг”